products

Pvc-van de het Saldobal van de Pindayoga het Lichaam van Fitball de Oefeningsgymnastiek van de Bouwsporten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Minhuan
Certificering: 6P free test from SGS
Modelnummer: Yogabal
Min. bestelaantal: 100ST
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: dan gelaten leeglopen in een hoofdkartondoos
Levertijd: 15-45 dagen die op hoeveelheid worden gebaseerd
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200000pcs per maand
Gedetailleerde informatie
Kleur: Om het even welke kleur is beschikbaar Naam: de bal van het yogasaldo
Fabriekstest: BSCI/BV/Walmart Aduit/EN71 etc. Gebruik: Geschiktheid uw lichaam
Dikte: 3mm Type: Yoga & Pilates
Hoog licht:

pilates saldobal

,

De Bal van de Pilatesgymnastiek


Productomschrijving

Pvc-van de het Saldobal van de Pindayoga het Lichaam van Fitball de Oefeningsgymnastiek van de Bouwsporten

Als goedgekeurd duurzaam en hoogstaand materiaal in saldobal, kan het 600 pond steunen wat u van de strengste training/geschiktheidsvoorwaarde voorziet. De hoge duurzaamheid laat u toe om op de stoel van de oefeningsbal in het bureau/het huis elke dag te zitten, dat u helpt de zittingshouding verbeteren.
De pasvormen van de saldobal voor verschillende oefeningen, zoals zich yoga, pilates, het uitrekken en crossfit, die coördinatie en saldo verbeteren en flexibiliteit in buik, dijen verhogen en terug verminderen. Ook, kan het u helpen uw schouders, wapens, heupen, dijen en andere spiergroepen stemmen beeldhouwen en beitelen door het gebruiken van de oefeningsbal. Ondertussen, kan uw spier zeer worden ontspannen. Aldus, is de stabiliteitsbal perfect voor verschillende soorten oefeningen. De grootte van saldobal omvat 55cm 65cm 75cm en 85cm oefeningsbal in diameter. Er zijn 5 kleuren beschikbaar in oefeningsbal, met inbegrip van ZWARTE, BLAUW, PURPLE, ZILVER, ROZE.

Productspecificaties:

  • VISUELE SCHOONHEID & BESTE GIFT: Komt met 10 verse kleuren en 3 grootte (55cm, 65cm 75cm), zodat kunt u de ideale kleur en de hoogte plukken om aan uw behoefte te voldoen. De mooie en tedere kleur kan niet alleen uw stemming verlichten tijdens de oefening maar ook uw ruimte verfraaien. Het is de perfecte gift voor uw gehouden van één.
  • DUURZAAM EN ANTI-UITBARSTING: De stabiliteitsbal wordt gemaakt van professioneel pvc-materiaal dat van BPA & zwaar materiaal vrij is. 2X dikker dan het gemiddelde kan aan 660 pond steunen. Het is ook gebarsten, zodat zal het langzaam laten leeglopen en zal niet barsten, zelfs als u op het zit.
  • VEELZIJDIG GEBRUIK: De de oefeningsbal van de premiegeschiktheid kan worden gebruikt om uw kernspieren te versterken, saldo te verbeteren en gewicht te verliezen, dat voor Yoga ideaal is, Pilates, Borstpersen, Kraken, Snoeken, werken de Planken en andere uit. Het kan ook als Stoel van de Bureaubal worden gebruikt om uw houding te verbeteren en rugpijn te verlichten. Nota: Wij stellen voor u de gids van de arts wanneer het gebruiken van het als Bevallingsbal volgt.
  • GEMAKKELIJK OP TE BLAZEN & VEEL TOEBEHOREN: De bal wordt verscheept gelaten leeglopen en komt met een vrije voetpomp voor snelle inflatie, 2 stoppen, 1 stopvlekkenmiddel, en 1 metend band.
  • 100% GEWAARBORGDE TEVREDENHEID: Wij houden van het wanneer u met onze producten gelukkig bent. Zo hebben wij deze bal met dag 30 gesteund. Geen ruzie keert en een garantie van 12 maanden terug. Bereik uit aan ons in het geval van om het even welke kwesties en wij zullen dingen net ZO VLUG MOGELIJK maken.
  •  

De Grafiek van de vormgrootte

Punt Nr Dia Gewicht
De Bal van de anti-uitbarstingsyoga 55cm 850g
  65cm 1000f
  75cm 1250g
  85cm 1600g
Gemeenschappelijke Yogabal 55cm 800g
  65cm 900g
  75cm 1000g
…. ….

 

Oefeningen met de Bal van het Yogasaldo Te proberen

6. De bal valt uit
Klaar voor de saldo grote liga's? Terwijl status, plaats de bal achter het lichaam en zet één voet top-down op de bovenkant van de bal. De stap de andere voet uit ongeveer zes duim, en buigt beide knieën in diep uitvalt. Zorg ervoor de knie van de voorvoet niet meer dan de tenen gaat. (Voor stabiliteit-uitgedaagd, een stoel of een traliewerk kan extra steun verlenen.) Deze geavanceerde beweging zal stabiliteit evenals sterkte testen, zodat schiet voor 8 tot 10 rep (of zo velen aangezien u met juiste vorm) kunt doen aan elke kant.

7. Omgekeerde Uitbreiding
Duur maar zeker niet in het minst, tijd om die buit te werken! Begin met uw borst op de bal, met vingertoppen en tenen die op de vloer rusten. Zijn de broodjes voorwaartse zo handen onder schouders en de heupen rechtstreeks raken de bal. Met de voeten samen en de bezette kern, hef rechtstreeks de benen van de vloer op tot zij met het torso overeenstemmen. De greep voor sloeg en herhaalt dan. Probeer voor 12 tot 15 rep vóór rubriek terug naar stevige grond.

Hoger Lichaam
8. Saldoopdrukoefening
Saldoopdrukoefening
Dit zijn niet de opdrukoefeningen van uw mamma! Neem deze basislichaamsgewichtbeweging op het volgende niveau met een stabiliteitsbal. Lig facedown op de bal met handen en voeten wat betreft de grond en de maag op de bovenkant van de bal. Loop uitdeelt tot de scheenbenen op de bal rusten en het torso in een vlakke opdrukoefeningpositie verkeert. Verminder het torso naar de grond tot de hogere wapens met de grond parallel zijn. De terugkeer in de „omhoog“ opdrukoefeningpositie en gaat voor 8 tot 10 rep (of meer, als u kunt hangen) verder.

9. Bevindende Plank
Pomp omhoog de intensiteit van een standaardplank met deze beweging. Het gebruiken van een wankel stabiliteitsbal geeft de schouders en bewapent een extra-taaie training. Met één erachter uitgebreid been, rust de ellebogen en de voorarmen op de bal (voor een werkelijk taaie uitdaging, probeer dit met rechte wapens). De stap de andere beenrug zodat de voeten is samen. Neem het standpunt in zo lang mogelijk, werkend tot 30 seconden per reeks.

10. Ontwikkeling
Deze multitasking beweging werkt de wapens en en de kern (score!). Kniel achter de bal, met palmen neer op bovenkant. Gebruik langzaam de handen om de voorwaartse bal te duwen tot de triceps bovenop de bal rust en de benen bijna al die manier met de knieën ter plaatse wordt uitgebreid zijn. Herinner me: Een strakke kern zal het lichaam houden rechtstreeks vooruit bewegend. Het voelen van druk op de knieën? Plaats een handdoek of een yogamat onder hen voor een weinig extra TLC. Concentraat bij rechtstreeks het handhaven van de juiste vorm voor 10 rep.

Pvc-van de het Saldobal van de Pindayoga het Lichaam van Fitball de Oefeningsgymnastiek van de Bouwsporten 0

 

Contactgegevens
Rita Deng

Telefoonnummer : 8618616255617

WhatsApp : +8618616255617