products

Het Saldobal van de massageyoga 55cm Deeltjes de Oefeningsgeschiktheid van de Vermageringsdieet Explosiebestendige Gymnastiek Opleidings

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Minhuan
Certificering: 6P free test from SGS
Modelnummer: Yogabal
Min. bestelaantal: 100ST
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: dan gelaten leeglopen in een hoofdkartondoos
Levertijd: 15-45 dagen die op hoeveelheid worden gebaseerd
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200000pcs per maand
Gedetailleerde informatie
Speciaal: 45cm85cm Certificaat: SGS
Fabriekstest: BSCI/BV/Walmart Aduit/EN71 etc. Gebruik: Geschiktheid uw lichaam
Dikte: 3mm Type: Yoga & Pilates
Hoog licht:

de bal van de yogastabiliteit

,

De Bal van de Pilatesgymnastiek


Productomschrijving

Het Saldobal van de massageyoga 55cm Deeltjes de Oefeningsgeschiktheid van de Vermageringsdieet Explosiebestendige Gymnastiek Opleidings

Als goedgekeurd duurzaam en hoogstaand materiaal in saldobal, kan het 600 pond steunen wat u van de strengste training/geschiktheidsvoorwaarde voorziet. De hoge duurzaamheid laat u toe om op de stoel van de oefeningsbal in het bureau/het huis elke dag te zitten, dat u helpt de zittingshouding verbeteren.
De pasvormen van de saldobal voor verschillende oefeningen, zoals zich yoga, pilates, het uitrekken en crossfit, die coördinatie en saldo verbeteren en flexibiliteit in buik, dijen verhogen en terug verminderen. Ook, kan het u helpen uw schouders, wapens, heupen, dijen en andere spiergroepen stemmen beeldhouwen en beitelen door het gebruiken van de oefeningsbal. Ondertussen, kan uw spier zeer worden ontspannen. Aldus, is de stabiliteitsbal perfect voor verschillende soorten oefeningen. De grootte van saldobal omvat 55cm 65cm 75cm en 85cm oefeningsbal in diameter. Er zijn 5 kleuren beschikbaar in oefeningsbal, met inbegrip van ZWARTE, BLAUW, PURPLE, ZILVER, ROZE.

Productspecificaties:

  • REGEL NIET VOOR DE REEKSEN VAN DE GESCHIKTHEIDSbal DIE UW TRAINING IN EEN VEILIGHEIDSgevaar, MET GOEDKOOP GEMAAKTE YOGAballen VERANDEREN DIE POP, WEERSTANDSbanden DIE BREKEN, EN WANKEL, ONDOELTREFFENDE STABILITEITSbasissen DIE UW STEUN VAN DE SALDObal niet HOUDEN. Krijg Oefeningsbal & geplaatste Weerstands wordt de Banden gemaakt met de MATERIALEN van de PREMIEkwaliteit die VOOR UW VEILIGHEID worden VERSTERKT, zodat kunt u uw zweet met vertrouwen worden! Onze basis houdt de bal regelmatig, om ervoor te zorgen dat uw oefeningen met CORRECTE VORM worden gedaan.
  • WIJ HOREN VAAK DAT de de OEFENINGSballen van ANDERE MERKEN NIET BEHOORLIJK OPBLAZEN en hun TRAININGbanden te LANG ZIJN, leverend een ZWAKKE & ONDOELTREFFENDE TRAINING die niet uw tijd waard is. Wij hebben onze reeks ontworpen om de beste huistraining te leveren mogelijke – met NIET 1, MAAR 2 REEKSEN VAN OEFENING VERBINDT met VARIËRENDE WEERSTAND om de behoeften van uw spieren aan te passen. Ons materiaal van de huistraining omvat een balpomp en extra stoppen om ervoor te zorgen dat uw BAL VOLLEDIG OPGEBLAZEN en klaar BLIJFT zwetend te worden!
  • ALLES U VEREIST THUIS VOOR EEN TOTALE LICHAAMStraining! Onze volledige geplaatste trainingtoebehoren omvatten een 65 cm-SALDObal, de BASIS van de STABILITEITSbal, 2 REEKSEN WEERSTANDSbanden (norm 70cm voor stemmende & verlengende + 45cm voor sterkere weerstand), BALpomp, EXTRA STOPPEN & STOPvlekkenmiddel. Creeer uw eigen routine van de huisgeschiktheid met onze exclusieve OEFENINGSgids en downloadbare EBOOK! Onze geleidelijke gids maakt gemakkelijk om oefeningen, voor een VOLLEDIGE TRAINING THUIS te volgen op.
  • DE STERKTE VAN DE VERHOGINGSkern EN VERBETERT HOUDING – JUIST BIJ UW BUREAU! Onze reeks van het geschiktheidsmateriaal is een grote gezonde vervanging die voor uw bureaustoel, u redden van HUNCHED SCHOUDERS en SLECHTE HOUDING. Gebruik onze stabiliteitsring om de bal stevig op zijn plaats te houden terwijl u, voor de perfecte stoel van de yogabal werkt. GROOT VOOR UW HUISbureau OF WERKPLAATS!
  • WIJ GELOVEN HET GEHEIM VAN HET WORDEN VOORUIT AAN DE SLAG IS. Ons doel is eenvoudig – om het uitwerken thuis als ONGECOMPLICEERD EN TIJD te maken EFFICIËNT MOGELIJK, zodat kunt u uw geschiktheidsroutine in uw bezig programma ZONDER een GYMNASTIEKlidmaatschap passen. Wij brachten het onderzoek aan om UW NAUWKEURIGE BEHOEFTEN AAN TE WIJZEN en ontwierpen ons materiaal met die behoeften in mening. Als om welke reden ook u niet tevreden met uw de trainingtoestel van het huislichaam bent, gelieve de V.S. DIRECT TE CONTACTEREN zodat kunnen wij het juist maken.

De Grafiek van de vormgrootte

Punt Nr Dia Gewicht
De Bal van de anti-uitbarstingsyoga 55cm 850g
  65cm 1000f
  75cm 1250g
  85cm 1600g
Gemeenschappelijke Yogabal 55cm 800g
  65cm 900g
  75cm 1000g
…. ….

 

Oefeningen met de Bal van het Yogasaldo Te proberen

6. De bal valt uit
Klaar voor de saldo grote liga's? Terwijl status, plaats de bal achter het lichaam en zet één voet top-down op de bovenkant van de bal. De stap de andere voet uit ongeveer zes duim, en buigt beide knieën in diep uitvalt. Zorg ervoor de knie van de voorvoet niet meer dan de tenen gaat. (Voor stabiliteit-uitgedaagd, een stoel of een traliewerk kan extra steun verlenen.) Deze geavanceerde beweging zal stabiliteit evenals sterkte testen, zodat schiet voor 8 tot 10 rep (of zo velen aangezien u met juiste vorm) kunt doen aan elke kant.

7. Omgekeerde Uitbreiding
Duur maar zeker niet in het minst, tijd om die buit te werken! Begin met uw borst op de bal, met vingertoppen en tenen die op de vloer rusten. Zijn de broodjes voorwaartse zo handen onder schouders en de heupen rechtstreeks raken de bal. Met de voeten samen en de bezette kern, hef rechtstreeks de benen van de vloer op tot zij met het torso overeenstemmen. De greep voor sloeg en herhaalt dan. Probeer voor 12 tot 15 rep vóór rubriek terug naar stevige grond.

Hoger Lichaam
8. Saldoopdrukoefening
Saldoopdrukoefening
Dit zijn niet de opdrukoefeningen van uw mamma! Neem deze basislichaamsgewichtbeweging op het volgende niveau met een stabiliteitsbal. Lig facedown op de bal met handen en voeten wat betreft de grond en de maag op de bovenkant van de bal. Loop uitdeelt tot de scheenbenen op de bal rusten en het torso in een vlakke opdrukoefeningpositie verkeert. Verminder het torso naar de grond tot de hogere wapens met de grond parallel zijn. De terugkeer in de „omhoog“ opdrukoefeningpositie en gaat voor 8 tot 10 rep (of meer, als u kunt hangen) verder.

9. Bevindende Plank
Pomp omhoog de intensiteit van een standaardplank met deze beweging. Het gebruiken van een wankel stabiliteitsbal geeft de schouders en bewapent een extra-taaie training. Met één erachter uitgebreid been, rust de ellebogen en de voorarmen op de bal (voor een werkelijk taaie uitdaging, probeer dit met rechte wapens). De stap de andere beenrug zodat de voeten is samen. Neem het standpunt in zo lang mogelijk, werkend tot 30 seconden per reeks.

10. Ontwikkeling
Deze multitasking beweging werkt de wapens en en de kern (score!). Kniel achter de bal, met palmen neer op bovenkant. Gebruik langzaam de handen om de voorwaartse bal te duwen tot de triceps bovenop de bal rust en de benen bijna al die manier met de knieën ter plaatse wordt uitgebreid zijn. Herinner me: Een strakke kern zal het lichaam houden rechtstreeks vooruit bewegend. Het voelen van druk op de knieën? Plaats een handdoek of een yogamat onder hen voor een weinig extra TLC. Concentraat bij rechtstreeks het handhaven van de juiste vorm voor 10 rep.

Het Saldobal van de massageyoga 55cm Deeltjes de Oefeningsgeschiktheid van de Vermageringsdieet Explosiebestendige Gymnastiek Opleidings 0

 

Contactgegevens
Rita Deng

Telefoonnummer : 8618616255617

WhatsApp : +8618616255617