products

Rond Stuiterend van de de Geneeskundebal van de Geneeskundebal 10KG Zacht de Oefeningsmateriaal

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Minhuan
Certificering: 6P free test from SGS
Modelnummer: Slagbal
Min. bestelaantal: 100ST
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 pc/color-doos
Levertijd: 15-45 dagen die op hoeveelheid worden gebaseerd
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200000pcs per maand
Gedetailleerde informatie
Materiaal: PVC+sand Kleur: Om het even welke kleur is beschikbaar
Functie: Geschiktheid uw lichaam Steekproef: beschikbaar
Stijl: Dwarspasvorm, ronde Toepassing: Gymnastiekgebruik
Hoog licht:

gewogen slagbal

,

de oefeningsmateriaal van de slagbal


Productomschrijving

Rond Stuiterend van de de Geneeskundebal van de Geneeskundebal 10KG Zacht de Oefeningsmateriaal

De oefening van de slagbal kan uw sterkte beter maken door diverse gewichten te vergen. De trainingen van de slagbal omvatten uitvalt, hurkt, dichtslaat, enig-been v-UPS, knielen om UPS en andere sterkte opleiding te duwen; waarbij uw spier wordt uitgerekt en uw sterkte wordt verbeterd. Plyometrics en kern de opleiding kunnen efficiënter zijn via het gebruiken van verschillende gewichten van slagbal. Verstrekkend veelzijdige weerstand voor CrossFit, het in dozen doen, voetbal, honkbal en basketbal, ook ideaal om kernsterkte te verbeteren. Het is het perfecte begeleidingsverschijnsel aan uw kring en functionele opleiding, en kan in uw bestaand geschiktheidsprogramma worden opgenomen helpen een evenwichtige volledig-lichaamstraining leveren. De trainingen van de slagbal kunnen het cardiovasculaire systeem omhoog opleiden. Door het gebruiken van de slagbal, kunnen de gebruikers hun aërobe capaciteit in verhoging van sterkte en duurzaamheid opvoeren. Ondertussen, kan de cardiooefening met slagbal de bloedomloop versnellen, die u van meer energie en macht voorziet. De slagbal is duurzaam met geweven en antisliprubber dat een comfortabele en gemakkelijke greep verstrekt, die een uitstekende bal van de sprongslag maakt.
Eigenschappen

  • GEBOUWD OM DE TAAISTE SLAGEN TE VERDRAGEN: Met dikke buitenshell die veelvoudige effecten absorberen, dichtslaand of het werpen van deze handbediende bal tegen muren of de grond dwingt u om meer energie en kracht te gebruiken, resulterend in meer calorie het branden en duurzaamheid.
  • BREID EN INTENSIFIEER UW TRAININGprogramma uit: Het gebruiken van deze gewogen trainingballen in plaats van domoren of kettlebells kan uw opleiding verbeteren beduidend en meer calorieën branden door het extra toe te voegen gewicht aan uw UPS zit, UPS, hurkzit, en plyosprongen duwt.
  • PERFECTIONEER VOOR OM HET EVEN WELK STADIUM VAN GESCHIKTHEID: Of u een beginner op de geschiktheidsreis of een gekruide atleet bent, staan de gewichtsverscheidenheden van deze slagballen u aan toe uitdagen zich langzaam en oplopend en verstrekt een assortiment van grootte voor verscheidenheid.
  • KIJK MAGERDER EN STERKER: Verbeter uw algemene massa van de lichaamsspier, cardiovasculaire duurzaamheid, en hand-oog coördinatie. Loop langer, spring verder, hef meer op en presteer beter. Bereik uw beste vorm die, hetzij alleen of met een partner opleiden.
  • STEVIG CONCEPT: Samengesteld van sterke buitenshell en een sand-filled kern, verstrekt het dode gewicht opwindende weerstand, maar zal muren, vloeren niet, of de handen van uw persoonlijke trainer beschadigen of kwetsen. Onze ballen van de premieslag zullen u veroudert duren

De Grafiek van de vormgrootte

Punt Nr Grootte Hoofdkartongrootte PCB
2-5kg 7inch 37*18*18.5cm 2pcs
6-14KG 9inch 49*25*25cm 2pcs
15-25KG 10inch 27*27*27cm 1pc
30-40KG 12inch 31*31*31cm 1pc
45-60KG 14inch 37*37*37cm 1pc
…. …. ….
Hoe te om het gewicht te kiezen

Zoals met andere oefeningen in de gymnastiek, die het juiste gewicht voor uw slag kiezen kan de baltraining tad het intimideren voelen. Als u kijkt om macht te ontwikkelen, kies een matig zware die slagbal met een explosieve oefening in paren wordt gerangschikt, voorstelt Yuen. Voor macht, probeer om de bal zo hard dicht te slaan zo snel en aangezien u voor drie tot vijf herhalingen, dan rust twee tot drie minuten kunt. Als u niet aan een gymnastiek kunt krijgen, kunt u een slagbal of een waaier van slagballen kopen. Zij zijn een betaalbaar stuk van oefeningsmateriaal.
Als de sterkte uw doel is, pluk een slagbal dat u voor vijf tot 10 herhalingen kunt opheffen en een oefening kiezen die doorgaans een barbell of een domoor zou vereisen. „wegens de vorm van de bal, zullen deze oefeningen extra spierrekrutering voor stabiliteit vereisen en de coördinatie,“ zegt Yuen.
Hier, biedt Yuen een training voor drie verschillende gebieden van nadruk aan: macht, sterkte, en duurzaamheid. Alvorens u aan het krijgt, herinner me: begin langzaam. „Het is belangrijk om langzaam te beginnen om een goed voelend voor de oefeningsvorm te krijgen en hoe de coördinatie wanneer het gebruiken van een slagbal verschilt,“ hij zegt. „Sneller u beweegt zich, de meer kracht u veroorzaakt, en dit heeft het potentieel om het risico van verwonding te verhogen.“
Voor Macht
Rotatieborstpas
Probeer: Vier reeksen van drie tot vijf herhalingen.
Doe het: Bevind me zodat uw lichaam en een muur tot een 90 graadhoek leiden, die een slagbal met beide handen op borstniveau, gebogen ellebogen houdt. Ga uw glutes aan en roteer uw lichaam snel en explosief naar de muur, die uw achterbeen draait als uw lichaamsdraaien. Gebruik uw volledig hoger lichaam om de bal naar aan de muur zo hard mogelijk te duwen, vrijgevend het. Voorbereidingen getroffen snel te reageren! Vang de bal en herhaal.
De deskundige zegt: „Deze oefening produceert totale lichaamsmacht aangezien u door de vloer drijft, de heupen en de borstpas de bal in de muur roteert. Het doel is zoveel mogelijk macht te produceren, zodat kiest een matig zware bal en voert drie tot vijf herhalingen per reeks uit. Als u vermoeid voelt of als uw machtsoutput vermindert, rust twee tot drie minuten of tot u volledig.“ wordt teruggekregen
Voor Sterkte
Front Squat
Probeer: Vier reeksen van drie tot vijf herhalingen.
Doe het: Houd een zwaardere slagbal tegen uw borst met uw achter rechte en bezette kernspieren. De bal zal u vooruit door de hurkzit trekken, zodat zullen uw kernspieren extra hard helemaal werken. Lager neer naar de vloer tot uw dijen zijn onder parallel. Duw door de hielen om naar de beginnende positie te terugkeren.
De deskundige zegt: „Aangezien u de bal met uw palmen steunen en moet drukken, moeten uw borst, bicepsen, en voorarmen ook werken, veranderend een hurkzit in een total-body sterkteoefening.“
Voor Duurzaamheid
Geladen draag
Probeer: Één minuut het lopen; rust één minuut; herhaal vier keer.
Doe het: Koester een lichtere slagbal tegen uw borst met uw samen gegrepen handen, uw achter rechte, en uw bezette kernspieren. Houd deze gecontroleerde houding aangezien u over de gymnastiek loopt, ziend hoeveel overlappingen kunt krijgen u.
De deskundige zegt: „Deze oefening zal uw ventilatie en harttarief terwijl ook het opleiding van de duurzaamheid van uw been en kernspieren.“ verhogen

FAQ

Wat is MOQ?
Onze MOQ is 100 PCs voor elke kleur en grootte.
Kan ik mijn eigen ontwerp hebben?
Ja, overwoog de marktconcurrentie, als u het embleem van uw bedrijf op twee manieren wilt drukken: serigrafie of van de hitteoverdracht het priting. Natuurlijk kunnen wij het speciale etiket voor u verstrekken zolang u wilt.
Wat is de datum van levering?
In het algemeen 25 - 30 dagen na de orde wordt bevestigd en uw betaling wordt gedaan.
Kunt u me de verstrekken steekproef ik kosteloos wil?
Zeker kunnen wij vrije steekproef verstrekken wanneer wij inventaris hebben

Hoe te om een steekproef te krijgen?

· De kleur en de steekproefkaart kunnen kostenloos verstrekken, slechts vrachtkosten verstrekken;

· Voor aangepaste steekproef, pls contacteer ons voor steekproefkosten.

Welke soorten embleemtechniek u zult gebruiken?

· Serigrafiedruk het In reliëf maken/de Debossing Geweven Laser van het etiketborduurwerk.

Rond Stuiterend van de de Geneeskundebal van de Geneeskundebal 10KG Zacht de Oefeningsmateriaal 0

Contactgegevens
Rita Deng

Telefoonnummer : 8618616255617

WhatsApp : +8618616255617