products

Van de de Ballen3kg Bodysolid Sterkte van de hoge Intensiteits de Blauwe Zware Slag Beste Hulpmiddelen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Minhuan
Certificering: 6P free test from SGS
Modelnummer: Slagbal
Min. bestelaantal: 100ST
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 pc/color-doos
Levertijd: 15-45 dagen die op hoeveelheid worden gebaseerd
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200000pcs per maand
Gedetailleerde informatie
Materiaal: PVC+sand Kleur: Om het even welke kleur is beschikbaar
OEM: beschikbaar Fabriekstest: BSCI/BV/Walmart Aduit/EN71 etc.
Functie: Geschiktheid uw lichaam Steekproef: beschikbaar
HS Code: 9506690000 Gewicht: 1-100KG 2-150LBS
Hoog licht:

gewogen slagbal

,

gewogen geneeskundebal


Productomschrijving

Van de de Ballen3kg Bodysolid Sterkte van de hoge Intensiteits de Blauwe Zware Slag Beste Hulpmiddelen

De ballen van de geen-sprongslag zijn één van de beste hulpmiddelen voor functionele opleiding, uw werpt stijgen sterkte, duurzaamheid en snelheid.

Het is ideaal voor gebruik in dwars opleidingstrainingen en oefeningen zoals slagbal, werpt de houten karbonades en boven.

Deze rubberslagbal kan met maximuminspanning zonder het stuiteren of schade aan de bal of de vloeren worden geworpen.

Eigenschappen

  • GEBOUWD OM DE TAAISTE SLAGEN TE VERDRAGEN: Met dikke buitenshell die veelvoudige effecten absorberen, dichtslaand of het werpen van deze handbediende bal tegen muren of de grond dwingt u om meer energie en kracht te gebruiken, resulterend in meer calorie het branden en duurzaamheid.
  • BREID EN INTENSIFIEER UW TRAININGprogramma uit: Het gebruiken van deze gewogen trainingballen in plaats van domoren of kettlebells kan uw opleiding verbeteren beduidend en meer calorieën branden door het extra toe te voegen gewicht aan uw UPS zit, UPS, hurkzit, en plyosprongen duwt.
  • PERFECTIONEER VOOR OM HET EVEN WELK STADIUM VAN GESCHIKTHEID: Of u een beginner op de geschiktheidsreis of een gekruide atleet bent, staan de gewichtsverscheidenheden van deze slagballen u aan toe uitdagen zich langzaam en oplopend en verstrekt een assortiment van grootte voor verscheidenheid.
  • KIJK MAGERDER EN STERKER: Verbeter uw algemene massa van de lichaamsspier, cardiovasculaire duurzaamheid, en hand-oog coördinatie. Loop langer, spring verder, hef meer op en presteer beter. Bereik uw beste vorm die, hetzij alleen of met een partner opleidt.
  • STEVIG CONCEPT: Samengesteld van sterke buitenshell en een sand-filled kern, verstrekt het dode gewicht opwindende weerstand, maar zal muren, vloeren niet, of de handen van uw persoonlijke trainer beschadigen of kwetsen. Onze ballen van de premieslag zullen u veroudert duren

De Grafiek van de vormgrootte

Punt Nr Grootte Hoofdkartongrootte PCB
2-5kg 7inch 37*18*18.5cm 2pcs
6-14KG 9inch 49*25*25cm 2pcs
15-25KG 10inch 27*27*27cm 1pc
30-40KG 12inch 31*31*31cm 1pc
45-60KG 14inch 37*37*37cm 1pc
…. …. ….
Voordeel

onze slagballen zijn 50% dikker dan onze standaardslagballen, en komen ook met een versterkte luchtklep. Super sterk en geschikt om duizenden slagen te weerstaan! De slagballen worden precies gebruikt voor wat het als klinkt--ter plaatse dichtslaand hen! De normale geneeskundeballen of de muurballen kunnen niet dat soort misbruik nemen, maar de Minhuan-Slagbal wordt ontworpen om aan grondduizenden tijden worden geworpen zonder het breken. met zand binnen voor gewicht.

Terwijl de beweging „van de balslag“ in Dwarstraining/hiit-trainingen zeer populair is, is het ook een grote manier om voor bijna om het even welke sport wegens de explosieve volledige lichaamsbeweging op te leiden achter neer het dichtslaan van hen en omhoog snel het plukken van hen. U krijgt het cardiovoordeel van de lichtere gewichten, en de sterkte en cardio op de zware ballen. Of het voor MMA is, zullen de voetbal, het worstelen, of enkel de algemene atletische opleiding, slagballen prachtige resultaten door hen in uw opleiding op te nemen opleveren. Er zijn wat geeft aan de ballen, zodat wordt uw greep uitgedaagd, samen met uw kern, meer posterier ketting, en wapens… een volledige lichaamstraining! Ook een grote spanningsverlichter na een lange dag op het werk!

Welke bal van de grootteslag zou ik moeten gebruiken? Goed, is dit afhankelijk van uw sterkte, maar in het algemeen, zien wij wijfjes in 10lb aan 25lb-waaier, en mannetjes in 20lb aan 40lb-waaier. De jonge geitjes en de beginners doen groot op een 10lb-slagbal, terwijl een vrij sterk mannetje een 30lb-enkel boete van de slagbal zou moeten kunnen behandelen!

De Ballen van de Minhuanslag komen met een volledige 1 jaargarantie voor huisgebruik en 6 maanden voor commercieel gebruik. Als een band op een auto, zijn de slagballen een voor consumptie geschikt goed en zullen nu en dan moeten worden vervangen.

Een welke Slagbal Workout Can Do For You?

Er is geen betere manier om wat agressie na een lange dag weg te gaan dan werpend dingen. Gelukkig, gebruikend een slagbal — omhoog gemaakt in gewichten van een 6 pond-slagbal aan een 20 pond-slagbal aan een 50 pond-slagbal aan van 100 ponden — is het gelijke verlichten en het goed van de delenspanning voor uw lichaam. U hebt waarschijnlijk het in de gymnastiekladingen van tijden gezien, en misschien hebt u het geen tweede kans gegeven. Maar Cameron Yuen, DPT, van Maat Fysieke Therapie in de Stad van New York, zegt u absoluut zou moeten.

„De slagballen zijn uiterst veelzijdig, makkelijk te gebruiken, en efficiënt,“ hij zegt. „Afhankelijk van uw geschiktheidsdoelstellingen en grootte van beschikbare slagballen, kunt u hen gebruiken om macht, sterkte, of duurzaamheid te ontwikkelen.“

Plus, kunnen zij super nuttig zijn voor het ontwikkelen van spierduurzaamheid. Als uw greep gewoonlijk de eerste om is te gaan wanneer het uitvoeren van hoog-herhalingsliften (of misschien, krijgend over taaie hindernissen), denk na vervangend de domoren of barbells met een slagbal, die een beetje gemakkelijker op de handen is omdat uw polsen en voorarmenhulp het gewicht steunt.

Van de de Ballen3kg Bodysolid Sterkte van de hoge Intensiteits de Blauwe Zware Slag Beste Hulpmiddelen 0

Contactgegevens
Rita Deng

Telefoonnummer : 8618616255617

WhatsApp : +8618616255617